Besøg Vanpee på EL & TEKNIK'24 – Mød os på stand C-4047!


18. april 2024


Vi glæder os til at møde kunder og samarbejdspartnere på branchens største fagmesse, EL & TEKNIK'24, i Odense Congress Center fra den 14.-16. maj. Temaet for årets messe er ”Elektrificeringen af Danmark”, som afspejler den grønne omstilling, der rulles ud i Danmark i øjeblikket.

Vanpee deltager selvfølgelig på messen. Kom og besøg os på stand C-4047, hvor vi vil præsentere et bredt udvalg af produkter og løsninger fra vores førende leverandører, herunder Helvar, Hensel, Noark, Doepke, Extronic, Casambi og Raytech.

Herunder finder du 6 gode grunde til at besøge vores stand:

1. Få en live demo af vores nye belysningsløsning samt Helvars ActiveAhead og Imagine lysstyringssystemer.

2. Kig forbi til en snak om bygningsautomatik og BR18, og lær hvordan vores løsninger sikrer, at du overholder kravene i BR18.

3. Se den nye forgreningsdåse fra Hensel – den velkendte forgreningsdåse, nu i mindre format

4. Lær mere om Hensels Mi fordelingstavler op til 1600A i henhold til IEC 61439.

5. Hør om vores store sortiment af Noark DIN-skinne komponenter med 5 års garanti – Noark tilbyder løsninger til både boliger og industri.

6. Oplev vores helt nye stand, der er fremstillet under hensyntagen til miljøet. Standen er bl.a. lavet af genanvendelige aluminiumsplader, PVC frie materialer samt genanvendt plast og stof.


Messen er åben fra kl. 8.30 til 16.00 alle tre dage. Du kan tilmelde dig gratis her: https://www.tilmeld.dk/elteknik24/signup.html?step=participants

Vi glæder os til at se dig på EL & TEKNIK messen!

P.S. Følg os på LinkedIn for at få løbende opdateringer om vores deltagelse på messen: linkedin.com/company/vanpee