Helvar Freedom LED drivere til trådløs lysstyring


28. april 2022

Trådløst mesh netværk
Helvar Freedom LED driver monteret på armatur

 

Trådløs lysstyring er både simpelt og fleksibelt. Idriftsættelse og programmering sker hurtigt - hvis det overhovedet er nødvendigt. Der spares derfor både tid og penge samtidig med, at brugerne er garanteret fremtidssikret belysning.

Trådløs belysning er baseret på mesh: et kommunikationsnetværk af enheder. I stedet for at data flyttes via en bus i en bestemt rækkefølge, kommunikerer hver enhed trådløst med andre enheder ved hjælp af mesh-teknologi såsom Bluetooth Low Energy (BLE). Dette sikrer funktion, selvom ét af forbindelsespunkterne svigter. Det er sikkert, pålideligt og nemt at vedligeholde.

Freedom LED drivere fra Helvar gør det muligt at styre LED belysning trådløst. Freedom driverne kan bruges sammen med Helvars eget ActiveAhead eller med trådløse lysstyringssystemer fra Casambi.

  • Kompakte og lineære LED drivere
  • 25 – 110 W
  • 100 – 1400 mA
  • SELV60 & ikke-isolerende
  • Dæmpbar
  • Flickerfri
  • Trækaflastning kan tilkøbes

Freedom LED drivere op til 700mA

Freedom LED drivere leveres med indbygget software og stik til sensortilkobling for drivere op til 700mA. LED driveren kan monteres både i og uden for armaturet.

Freedom LED drivere op til 1400mA

Til Freedom LED drivere op til 1400mA skal bruges en Freedom node. Softwaren er indbygget i Freedom noden og noden kommunikerer med Freedom driveren, andre Freedom noder samt andre understøttede enheder i mesh-netværket. Noden kan placeres i eller uden for armaturet for at sikre den bedst mulige forbindelse. 

 

Helvar Freedom LED drivere

Helvar Freedom LED drivere

Helvar Freedom node

Helvar Freedom node

Helvar Freedom sensor

Helvar Freedom sensor