Introduktion til Casambi Pro


1. november 2023

Casambi Pro på Windows PC og iPad med kontor i baggrunden

 

Casambi Pro er et nyt værktøj til idriftsættelse og styring af komplekse belysningsprojekter. Kreativitet handler om at bryde ud af etablerede mønstre for at se tingene på en anden måde. Det er her, Casambi Pro kommer ind i billedet. Brug visuel tænkning og afprøv sikkert forskellige konfigurationsideer, indtil du er klar. Upload dem herefter lynhurtigt til hardwaren.

Casambi Pro på Windows PC og iPad

Casambi Pro: Enkel konfiguration af lysstyring

Er du træt af at kæmpe med komplicerede tekniske konfigurationer, når du opretter store belysningsprojekter? Mød Casambi Pro, din ultimative ledsager til planlægning og idriftsættelse af lysstyring med uovertruffen lethed. Casambi Pro er et revolutionerende værktøj, der strømliner processen, når der skal konfigureres lysstyringssystemer til forskellige applikationer. 

Hvad er Casambi Pro?

Casambi Pro er et planlægnings- og idriftsættelsesværktøj skræddersyet til de unikke behov, der er i mange større projekter. Det er målrettet mod installationer med automatiserede styringssystemer, der omfatter tidsplaner, sensorer og tryk. 

Casambi Pro er ikke en brugerflade til slutbrugeren, som Casambi app'en er. Casambi Pro udemærker sig særligt til store projekter med gentagne layouts. Det giver dig mulighed for at skabe og konfigurere Casambi installationer med større effektivitet, hvilket minimerer behovet for omfattende tekniske konfigurationer på stedet.  

 

Eksempler på steder hvor Casambi Pro kan anvendes


Hvorfor vælge Casambi Pro?

Forestil dig at kunne accelerere projektkonfigurationen ved at udføre det meste af programmeringen off-site. Det er nu muligt med Casambi Pro! Dette innovative værktøj gør det muligt at håndtere de indviklede indstillinger på forhånd, hvilket giver dig større kontrol over det endelige resultat. Når alt er indstillet, uploades konfigurationerne problemfrit via Bluetooth til de fysiske enheder på stedet.

Og du skal ikke bekymre dig om overvældende kompleksitet. Casambi Pro er bevidst designet til at gøre tingene enkle. Selvom softwaren ikke inkorporerer alle funktionerne fra Casambi app'en, vil funktionaliteter løbende blive introduceret baseret på reelle behov, hvilket sikrer en fokuseret og brugervenlig oplevelse.

 

Funktionalitet, der udvikler sig med dig

Casambi Pro er en softwareløsning i konstant udvikling, der vokser med dine krav. Casambi er forpligtiget til at levere regelmæssige opdateringer med få måneders mellemrum, hvilket forbedrer funktionaliteten.

Nøglefunktioner i planlægningssoftwaren inkluderer:

Ikon for scener

Sceneindstilling: Opret og gem lysscener uden besvær.

    

Ikon for dæmpning af belysning

Dæmpning: Styr hurtigt og nemt lysets intensitet.

   

Ikon for layouts

Layouts, pladsskabeloner, grupper, controllere og netværk: Administrer disse elementer med ubegrænset fleksibilitet.

    

Ikon for Tunable White

Tunable White: Opnå den perfekte stemning med Tunable White belysning.

Ikon for tryk og sensorer

Tryk og sensorer: Problemfri integration af kontrolindgange.

Ikon for planlægning

Planlægning: Automatiser hvornår og hvordan lyset skal fungere.

  
      

Oversigt over funktioner i Casambi Pro

     
     

Kom godt i gang med Casambi Pro

Er du klar til at revolutionere dine belysningsprojekter? Sådan kan du komme i gang:

Casambi Pro på Windows PC


Off-site planlægning:
Brug Casambi Pro Windows PC software til projektplanlægning. Du kan oprette en bruger med dine eksisterende Microsoft-, Google- eller Apple-konti. Du kan nemt importere dine plantegninger i PNG- eller JGP-format og administrere gentagne rum.
   

Casambi Pro på en iPad


On-site idriftsættelse:
Når dit projekt er klar skal du idriftsætte det med Casambi Pro iPad softwaren. iPad'en vil ubesværet identificere Casambi-aktiverede Bluetooth enheder og parre dem med dit Casambi Pro projekt.

   


      

(Bemærk venligst, at Casambi Pro-værktøjet til idriftsættelse på stedet er designet og skræddersyet til brug på en Apple iPad, med en ekstra iPhone-version, der kun er beregnet til parring af EnOcean-produkter på stedet. Bemærk, at selvom iPad-versionen også kan fungere på iPhone, er den optimeret til optimal ydeevne på iPad).

   
       

Mere info om Casambi Pro

Lær mere om Casambi Pro gennem følgende ressourcer:

Casambi Pro release notes

Casambi Pro FAQ

Casambi Pro brugervejledning