Hvem er vi?


 

Vanpee blev i 1946 stiftet af Erik Westerberg og hed dengang E. Westerberg A/S. Som et handelsfirma med fokus på import/eksport af forskellige varer kom man i kontakt med det finske selskab OY Helvar, der producerede elektriske komponenter, og et samarbejde blev etableret. Senere er flere internationale producenter af kvalitetsprodukter kommet til - herunder blandt andet Legrand, Hensel, Extronic, Doepke, Casambi, Eldoled og Raytech. I dag har firmaet således en bred, men målrettet palette af produkter og løsninger til den professionelle del af elmarkedet. I forbindelse med generationsskiftet i 2001 opkøbte Neeco ApS og Vanpee AB det daværende E. Westerberg A/S med 50% hver. I 2004 opkøbte Neeco ApS hele Vanpée AB's aktiepost.

Vanpee A/S har siden 2001 været inde i en rigtig god udvikling og har således forbedret sit årsresultat efter skat med over 100 gange. I årene 2006, 2007 og 2008 blev firmaet kåret som Gazelle virksomhed af Børsen. I 2009 blev virksomheden AAA kreditratet.

 

I oktober 2010 overtog det svenske firma Lagercrantz Group samtlige aktier i Vanpee A/S, og firmaet blev i den forbindelse introduceret på Børsen. Med salget til Lagercrantz har Vanpee fået en finansielt stærk og langsigtet ejer, som betyder, at udviklingen og ekspansionen af virksomheden kan fortsætte med fuld kraft.I 2010 indgik Vanpee A/S i et endnu tættere samarbejde med Helvar og er i dag certificeret partner.

 

 

 

 

I vores profilbrochure kan du finde inspiration og overblik over, hvilke muligheder og løsninger Vanpee kan tilbyde inden for lysstyring og elmateriel.