Hvem er vi?


Vanpee har rødder tilbage til 1946, hvor E. Westerberg A/S blev stiftet af Erik Westerberg. I slutningen af 2000 blev det nuværende Vanpee A/S grundlagt under navnet Vanpée & Westerberg A/S som et handelsfirma med fokus på import/eksport af forskellige varer. I 2001, hvor Neeco ApS overtog hele aktieposten i firmaet, kom man i kontakt med det finske selskab OY Helvar, der producerede elektriske komponenter, og et samarbejde blev etableret. Senere er flere internationale producenter af kvalitetsprodukter kommet til - herunder blandt andet Legrand, Hensel, Extronic, Doepke, Casambi og Raytech. I dag har firmaet således en bred, men målrettet palette af produkter og løsninger til den professionelle del af elmarkedet.

Vanpee A/S har siden 2001 forbedret sit årsresultat efter skat med over 100 gange. I årene 2006, 2007 og 2008 blev firmaet kåret som Gazelle virksomhed af Børsen. I 2009 blev virksomheden AAA kreditratet. I 2010 overtog det svenske firma Lagercrantz Group samtlige aktier i Vanpee A/S, og Vanpee bliver samtidig introduceret på Børsen.

AAA kreditrating 2009

 

I oktober 2010 overtog det svenske firma Lagercrantz Group samtlige aktier i Vanpee A/S, og firmaet blev i den forbindelse introduceret på Børsen. Med salget til Lagercrantz har Vanpee fået en finansielt stærk og langsigtet ejer, som betyder, at udviklingen og ekspansionen af virksomheden kan fortsætte med fuld kraft.I 2010 indgik Vanpee A/S i et endnu tættere samarbejde med Helvar og er i dag certificeret partner.

 

 

 

 

I vores profilbrochure kan du finde inspiration og overblik over, hvilke muligheder og løsninger Vanpee kan tilbyde inden for lysstyring og elmateriel.