7 måder Casambi adskiller sig fra andre belysningsløsninger


Casambi logo

7. september 2020

Bord med stole set oppefra med bærbare computere, tablet og notesbøger med mere.

 

1. Det er en universel løsning

Casambi er universel. Løsningen er baseret på Bluetooth Low Energy, der som standard er indbygget i enhver smartphone, tablet og smart ur.

Derudover er der tusindvis af kompatible armaturer, drivere og kontrolenheder i Casambi Ready systemet – og antallet vokser dag for dag. Det er det største Bluetooth-baserede lysstyringssystem på markedet.

Enhver producent kan inkorporere Casambi i sine produkter og de vil altid være 100% kompatible med alle andre Casambi Ready produkter på markedet. Du vælger altså blot de produkter du ønsker og så længe de er Casambi Ready, fungerer de sammen.  

2. Det er nemt at konfigurere

Casambi er et trådløst system hvor armaturer og andre enheder kommunikerer direkte med hinanden. Når du skal oprette en Casambi-installation, er alt hvad du skal gøre at specificere Casambi Ready armaturer. Dét er det. Intet besvær og ingen bekymringer om, hvilke enheder der kan tilsluttes hinanden. Idriftsættelse er simpelt og kan gøres gennem Casambi app’en – det kan endda gøres eksternt.

3. Du styrer det som du vil

Du kan styre dine belysninger i Casambi app’en, som fås til både iOS og Android. Du kan skifte og dæmpe armaturer individuelt eller i grupper, oprette scener og animationer, indstille timere og meget mere.

Belysningen kan også styres med traditionelle afbrydere, enten ved at montere Casambi enheder i eksisterende afbrydere eller ved at bruge Casambi Ready trådløse afbrydere – som har den ekstra fordel, at de nemt kan flyttes rundt eller installeres på steder, hvor det ikke er muligt at trække ledninger.

4. Det er robust

Casambi danner et mesh-netværk af armaturer og kontrolenheder. Intelligensen distribueres over hele netværket hvilket betyder, at hvis noget går i stykker eller ændrer sig, så tilpasser resten af systemet sig og fortsætter med at fungere.

I modsætning til Wi-Fi-baserede belysningssystemer, er Casambi ikke afhængig af en router eller gateway til at kommunikere med dine belysninger.    

5. Det er alsidigt

Uanset om det er en lille butik eller en stor kontorbygning, har Casambi svaret. Et ubegrænset antal Casambi-netværk kan kombineres ved hjælp af site-funktionen, så mange tusind armaturer kan styres sammen.

6. Det er bevist

Casambi bliver lige nu brugt til at styre lys på en lang liste af steder verden over, såsom det prestigefyldte Royal Academy of Arts i London, den historiske Rialto Bridge i Venedig, en restaurant i Palace of Versailles, Bodleian biblioteket ved Oxford Universitet og i adskillige Apple-butikker.

7. Det er fremtidssikkert

Med Casambi er fremtiden sikret. Den gratis mobil-app opdateres regelmæssigt og firmwaren, der er indbygget i Casambi Ready produkter, kan let opdateres trådløst via Bluetooth i app’en. Efterhånden som Casambi Ready systemet vokser, åbner der sig nye muligheder herunder for at drage fordel af Tunable White og Internet of Things (IoT).