Ny leverandør af tavlekomponenter


21. juni 2022

Noark tavlekomponenter på DIN-skinne
Noark tavlekomponenter monteres i gruppetavle

 

Vi har indgået en aftale med Noark Electric Europe og udvider derfor vores sortiment af tavlekomponenter og gruppetavler.

Noark Electric er en global leverandør af elektriske lavspændingskomponenter, som udvikler, producerer og distribuerer DIN-skinne komponenter af høj kvalitet.

Noark Electric gik ind på det europæiske marked i 2011 og fik hurtigt medvind. Siden hen har de udvidet deres salgsnetværk, som i dag omfatter mere end 500 afdelinger i Europa i 25 lande, herunder Tyskland, Italien, Frankrig, Holland og Østrig med flere. Noark har regionale kontorer i Shanghai, Prag og Los Angeles, og er en del af en koncern med over 25.000 ansatte.

Med mange års erfaring inden for produktion og distribution af tavlekomponenter og gruppetavler tilbyder Noark pålidelige løsninger, der opfylder kravene til installationer i både boliger samt industri. Med tilføjelsen af Noarks produktsortiment kan vi nu tilbyde endnu bredere udvalg af bl.a. automatsikringer, fejlstrømsafbrydere (RCD), kombiafbrydere og gruppetavler.

    

Garanti for kvalitet

Noarks produktionsanlæg er certificeret efter ISO standarderne og opfylder de højeste krav inden for kvalitetssikring og produktionskvalitet. Derudover opfylder Noark også CIG 023 fabriksinspektion, som tildeles af nationale certificeringsmyndigheder. Alle produkter fra Noark er derfor testet og certificeret efter industristandarder og er desuden dækket af fem års udvidet garanti.