Om Color Kinetics


Color Kinetics logo

Dynamisk, arkitektonisk LED-belysning

Bro oplyst af LED belysning fra Color Kinetics

 

Color Kinetics blev grundlagt i 1997 og var den første producent dedikeret til at designe og markedsføre dynamiske LED-belysningssystemer. I dag finder man Color Kinetics installationer på over 34.000 placeringer i mere end 100 lande verden over. Mange af installationerne har kørt kontinuerligt, 24 timer i døgnet, syv dage om ugen i næsten et årti.   

Som officiel forhandler af Color Kinetics i Danmark kan Vanpee tilbyde dynamiske LED-belysningssystemer. Sortimentet indeholder både LED armaturer i TW/RGB samt DMX styring.

DMX er en styringsprotokol, som benyttes til at sammenkoble lys- og effektanlæg, og med Color Kinetics og DMX gives der mulighed for at styre lamper og lave lyseffekter, som skiller sig ud fra mængden og imponerer. 

Mulighederne er mange, når arkitektur og belysning går hånd i hånd. Med den rette belysning af bygninger, facader og kunst m.m. kan man fremhæve form og æstetik, og med Color Kinetics fremstår bygninger, broer, tunneller m.m. mere elegante og storslåede og er med til at skabe ny opmærksomhed.

Vanpee har i mange år løst lysstyringsopgaver med Helvar Dali produkter, og med tilføjelsen af Color Kinetics og DMX er vi nu i stand til at skabe synergi og sammenhæng mellem den indvendige og udvendige belysning. 

Nedenfor er givet eksempler på, hvordan man rundt om i verden har brugt Color Kinetics LED belysningsløsninger.

 

Be'er Sheva fodgængerbro med LED belysning


Fodgængerbro
Be'er Sheva, Israel

Grand Île Historic Center med LED belysning


Grand Île Historic Center

Strasbourg, Frankrig

Degollado Theater oplyst af Color Kinetics LED belysning


Degollado Theater

Guadalajara, Mexico

De Zwerm tunnel med blå og lilla LED belysning


De Zwerm, tunnel

Eindhoven, Holland