Helvar ActiveAhead - Intelligent trådløs lysstyring


11. april 2022

Kontor med Helvar ActiveAhead trådløs lysstyring


ActiveAhead fra Helvar er en intelligent løsning til trådløs lysstyring. Systemet har unikke selvlærende egenskaber og genererer løbende indsigt om brugerne via sensordata og kunstig intelligens (AI). Med ActiveAhead styres lyset på baggrund af brugernes adfærd og præferencer og systemet tilpasser sig, hvis der sker ændringer i brugen af rum og lokaler over tid.  

Det unikke ved ActiveAhead er, at alle noder på fabrikken klargøres til at tilslutte sig samme netværk og løsningen fungerer derfor ud-af-boksen. ActiveAhead er ganske enkelt nemt at installere, konfigurere og vedligeholde.

Helvar ActiveAhead er den perfekte løsning til kontorer, lagerbygninger, trappeopgange og parkeringskældre, hvad enten der er tale om nybyggeri eller renovering.

Parkeringskælder med trådløs lysstyring

Øget komfort

De trådløse ActiveAhead noder begynder at lære, fra det øjeblik de tændes – og de stopper aldrig. Armaturerne indsamler data fra deres egne sensorer samt fra omgivende armaturer. Grundet systemets intelligens forbliver lysniveauet optimalt for brugeren og tilpasser sig løbende eventuelle ændringer.

Lyset styres trådløst på lager

Energieffektive bygninger

ActiveAhead tager komfort til et helt nyt niveau samtidig med at tilbyde betydelige energibesparelser. Ud over at justere lyset på en forudsigelig måde, dæmper noderne lyset på en smart måde alt afhængig af hvordan lokalerne bliver brugt, hvilket sparer energi.  

Kontorgang med ActiveAhead trådløs lysstyring

Hurtig og nem installation

Armaturer udstyret med ActiveAhead er nemme at installere. Der er ingen behov for ledningsføring, programmering eller konfiguration. Systemet justerer automatisk belysningen uden behov for manuel omkonfiguration. Hvis det ønskes, kan tilpasning og gruppering foretages via Helvars ActiveAhead™ App.