Casambi og EnOcean – det perfekte match


Casambi logo

10. september 2020

Kantine set udefra


Nye måder at styre lys på

Casambi har med deres revolutionerende trådløse teknologi, ændret måden at styre lys på. Casambi Ready systemet med armaturer, sensorer og styreenheder vokser – og EnOcean’s produkter indtager en særlig plads i det.

Alle Casambi produkter, herunder EnOcean tryk, danner automatisk et trådløst mesh-netværk. Der er ingen gateway eller router og hver node har den nødvendige intelligens for at holde netværket kørende. Hvis et armatur eller en anden enhed fejler, fjernes, udskiftes eller omkonfigureres, vil resten af netværket tilpasse sig. Casambi er dermed et særligt fleksibelt system.

Casambi er det eneste lysstyringssystem, hvor trådløse EnOcean tryk kan parres med hele netværket, i stedet for kun den nærmeste individuelle node.

Mange muligheder for integration

Integration med Casambi åbner en verden af muligheder for EnOcean-produkter. Det eneste du behøver, er armaturer med indbygget Casambi samt Casambi app’en – der er intet behov for kompliceret opsætning eller installation.

Du kan i Casambi app’en styre lyset fra enhver mobil enhed hvad enten det er en smartphone, tablet eller smart ur. Lyset kan også styres ved hjælp af sensorer, timere, kablede kontakter og lysdæmpere udstyret med en Casambi Bluetooth-enhed.   

Casambi EnOcean tryk

Casambi EnOcean tryk med og uden tangenter

Vanpee forhandler trådløse Casambi EnOcean tryk. Trykket er batteriløst og der er hverken brug for strømforsyning eller kabelføring for at sende signaler til de valgte armaturer. Trykket kræver derfor ingen vedligeholdelse. Det er muligt at styre enkelte armaturer, armaturgrupper, alle armaturer i et netværk, scener og animationer.

Takket være NFC-teknologi er idriftsættelsen hurtig og enkel og trykket aktiveres via NFC-chippen på din smartphone eller tablet. Trykket kan bruges og konfigureres via Casambi app’en.

Det trådløse EnOcean tryk kan styre 4 scenarier, regulere lyset op og ned samt regulere Kelvin temperaturer. Trykket passer til FUGA materiel og kan monteres på væg f.eks. sammen med FUGA underlag og ramme.