Fremhæv broer med innovativ LED-belysning


Color Kinetics logo

7. oktober 2020

Fodgængerbro med hvid LED belysning
LED belysning oplyser forgængerbro i Israel


Hvorfor skal man oplyse broer?

  • Genopliv broer ved at skabe en unik karakter og identitet
  • Tiltræk besøgende og øg turismen
  • Driv den økonomiske udvikling – dag og nat
  • Etabler en smartere og mere bæredygtig by
  • Forøg fodgænger- og trafiksikkerheden
  • Udskift svigtende energiintensiv belysning

Med Color Kinetics kan du oplyse broer, så de skiller sig ud.

De udendørs LED-armaturer med hvidt lys og farveændring fås i en bred vifte af formfaktorer, outputniveauer og lysfordeling. Armaturerne er robuste og kan modstå selv de hårdeste miljøer. Idriftsættelsen er enkel og vedligeholdelsen lav og med et lavt energiforbrug er det ovenikøbet en miljøvenlig løsning.

Eksempel: Be'er Sheva fodgængerbro i Israel

Den 210 meter lange Be’er Sheva bro i Israel krydser en række jernbanespor mellem stationen og teknologiparken i Be’er Sheva.

Lysdesignet til fodgængerbroen, udført af Orly Avron Alkabes Ltd., stammer fra arkitekturen. Målet var at fortælle den samme historie om natten som om dagen. Det var en proces hvor det skulle besluttes, hvilke elementer der skulle tændes om natten. Resultatet er, at broen næsten ser ud til at svæve om natten, som om den er løftet fra jorden for at lade togene passere nedenunder.

Til installationen har man brugt Color Kinetics Graze eW Powercore 10 x 60 armaturer, som er integreret i strukturen. Lyset skaber en følelse af sikkerhed om natten, samtidig med at give en afslappet atmosfære på broen.  

Be'er Sheva fodgængerbro i Israel oplyst af Color Kinetics LED belysning