Sorte forgreningsdåser fra Hensel – ideelle til installationer i mørke lofter


22. juni 2021

Sort forgreningsdåse på væg i café

Foto: Gustav Hensel GmbH & Co. KG

Sort forgreningsdåse på væg i industrihal

De sorte forgreningsdåser fra Hensel er ideelle til installationer i lokaler hvor lofterne er sorte, eksempelvis på restauranter samt i butikker og supermarkeder.

Gennemført design

På flere restauranter og i butikker er lofterne sorte. De sorte forgreningsdåser passer derfor ind i design og interiør, da de er mindre synlige end en hvid eller grå dåse.

De sorte dåser har samme egenskaber som de originale grå dåser fra Hensel. Fastholdelsesbånd sikrer, at låget ikke falder af og forgreningsdåsen kan hurtigt låses med en kvart omdrejning af lågskruerne.

De medfølgende udvendige beslag gør det nemt at fastgøre dåserne på plane overflader.

Fleksibel og tæt installation

Forgreningsdåserne giver mulighed for flere forskellige kabelgennemføringer, og med integrerede elastiske membraner kan kablerne let trykkes igennem membranerne for hurtig og tæt installation. Membranen kan også fjernes helt og erstattes af forskruninger. Kabelgennemføring fra bunden af dåsen er også muligt.

Klemmen kan placeres forskellige steder. Dåsens højt placerede klemmer betyder, at der er mere plads til kabling, hvilket før monteringsarbejdet hurtigere og nemmere. Alle klemrækker har to klemmer per pol og tillader, at man blander forskellige ledertyper og ledningstværsnit på hver pol.

Egenskaber og specifikationer

  • Materiale: Polypropylene (PP)
  • Kapslingsklasse: IP 66
  • Slagstyrke: IK07
  • Omgivelsestemperaturer: - 25 °C til + 40 °C
  • Farve: Sort, RAL 9011
  • Miljø og omgivelser: Halogenfri og silikonefri