Vanpee er nu officiel forhandler af Color Kinetics, DMX


9. marts 2020

Color Kinetics facadebelysning på bygning
Væg oplyst af LED belysning
LED facadebelysning på bygning
Grøn og blå LED belysning på teaterfacade

 

Vi er stolte over at kunne fortælle, at vi nu er officiel forhandler af Color Kinetics, DMX.

Vi mener, at arkitektur og belysning går hånd i hånd. Med den rette belysning af bygninger, facader og kunst m.m. kan man fremhæve form og æstetik og få bygninger til at fremstå mere elegante og storslåede. 

Med Color Kinetics kan vi nu tilbyde dynamiske LED-belysningssystemer af forskellige typer, formfaktorer og outputniveauer. Color Kinetics og DMX giver dig mulighed for at styre lamper og lave lyseffekter, som skiller sig ud fra mængden og imponerer. 

Mulighederne er mange. Et godt belysningsdesign er med til at skabe den rette atmosfære og kan bringe bygningens form og arkitektoniske detaljer i fokus. Color Kinetics kan være med til at skabe ny opmærksomhed til bygninger, stadioner og broer.

Vi har i mange år arbejdet med Helvar. Med tilføjelsen af Color Kinetics og DMX vil vi nu kunne integrere denne løsning med Helvar, så der bliver skabt synergi og sammenhæng mellem den indvendige og udvendige belysning. 

Hvis du vil se eksempler på, hvordan Color Kinetics og DMX kan transformere bygninger, broer og pladser, så kig forbi vores Youtube kanal.

Hvis du vil høre mere om Color Kinetics, kan du skrive en mail til ker@vanpee.dk eller info@vanpee.dk. Du kan også gribe telefonen og ringe på tlf. 24 25 90 28 eller 44 85 90 00.