Raytech samledåser beskytter installationer mod støv og vand


16. september 2021

Hånd holder en Raytech gelbox med campingplads i baggrunden
Hånd holder en Raytech gelbox med sprinkler og græs i baggrunden

 

De små kompakte samledåser fra Raytech er fyldt med blød og giftfri gel. Samledåserne er uundværlige til udendørs kabelmontering og udsatte installationer, da de er ekstremt holdbare. Samledåserne er både støv- og vandtætte og med en IP klasse 68 kan de bruges til nedgravning af installationer eller installationer i vand.

Anvendelsesområder

Raytechs samledåser er særlig velegnede til udendørs installationer, hvor fugt og kondens kan opstå. Samledåserne kan bruges til elektriske forbindelser på eksempelvis campingpladser, båd- og havnemiljøer, til udendørs lysstyringssystemer, lysarmaturer, lyskæder og spots samt til alarmsystemer, telekommunikation og signalering.

De små kompakte samledåser i Happy sortimentet fra Raytech er desuden velegnet til isolering og forsegling af ledningsstik, installeret i underjordiske kabelskabe, kasser og forgreningsdåser.

Billeder af forskellige anvendelsesområder til Raytech gelboxe.

Nem vedligeholdelse af installationen

De små samledåser fra Raytech er nemme at genanvende. Med et simpelt kliksystem er dåserne nemme at åbne og lukke, og kan altid genåbnes for eventuel vedligeholdelse af installationen. 

Find den optimale samledåse til din installation

Samledåserne kommer i forskellige varianter, alt efter hvor mange kabler og ledere der er i installationen. Flere af varianterne kommer komplet med klemmer og forskruninger, så unødig træk i kablerne undgås. I sortimentet fra Raytech findes desuden både wondergel i patron samt Magic Gel Sprint.

Raytechs wondergel kan fyldes i forgreningsdåser med en fugepistol for at beskytte elektriske installationer mod oxidering og korrosion. Magic Gel Sprint er en isolerende og forseglende gel til beskyttelse af elektriske forbindelser, særlig velegnet til installation i saltvand (hav) og i klorvand f.eks. i pools.

Se udvalget af samledåser og gel fra Raytech