Nye Mini LED-drivere fra Helvar


Helvar mini LED-driver

23. juli 2019

Helvar har netop introduceret en ny familie af MINI-drivere for at imødekomme efterspørgslen efter små LED-drivere.  Disse kompakte SELV60 LED-drivere gør dem særdeles velegnede til mindre lysarmaturer, eller hvor installationen sker gennem smalle udskæringshuller for fx downlights. Den første serie drivere omfatter både DALI-2 og constant current drivere, og senere vil sortimentet blive udvidet med flere strøm- og spændingsmuligheder til både dæmpbare og ikke-dæmpbare armaturer.

På trods af at de er små i størrelse, er disse drivere meget effektive. De fås fra 125mA til 1050mA og udgangsspændinger, der strækker sig fra 3V til 54V. Strømstyrken er nem at indstille med dipswitch. MINI-driverne har lav strømstyrke på <3% under 120 Hz og overholder derfor IEEE 1789 standarden. DALI-2-modellerne er med flimmerfri dæmpning ned til 1% for at sikre det bedste lys i alle situationer.

Driverne er designet til at opfylde SELV krav med maksimum Uout under 60V, de har en lang levetid på op til 100.000 timer og effektivitet op til 90%. Da LED-driverne er klasse II, kan de bruges i såvel klasse I som klasse II armaturer samt SR (aflastning) modeller i klasse III (SELV) armaturer, når de er installeret uden for armaturet.

Som  Helvar partner i Danmark, har Vanpee A/S  de nye MINI-drivere i sortimentet. Alle spørgsmål om Helvars produkter kan derfor rettes direkte til Vanpee på tlf. 44 85 90 00.