Forretningsgrundlag


Hænder holder en bunke jord med en grøn spire

 

Den absolutte kerne i vores forretning er at kunne levere et varieret, komplet og innovativt udvalg af kvalitetsprodukter og systemer til vores kunder. Herunder en række ydelser som fx rådgivning, undervisning, projektering og programmering.

Vanpee A/S når ud i markedet ved at påvirke de rådgivende ingeniører og industrien direkte, og levere gennem elgrossisterne, tavle- og maskinbyggerne samt belysningsfabrikanterne.

Vores styrke er teknisk know-how og kundeservice, og vores målsætning er at tilbyde den professionelle del af markedet innovative løsninger med fokus på at være de første og bedste inden for områderne:

  • DIN-skinne- og tavleafsætningsmateriel, forgreningsdåser og gruppetavler i høj IP klasse, samt gruppe- og undertavler til industri- og kontormiljøet

  • Kabelkanaler, opmærkning, sikringsmateriel såsom automatsikringer og fejlstrømsafbrydere samt tilhørende installationsmateriel til industrien og kontormiljøer
  • Belysningsautomatik, lysstyring med fokus på energibesparelse, enkle effektive løsninger med kort tilbagebetalingstid samt komponenter til belysningsindustrien.

  • Intelligent lysstyring og lysdæmpning, baseret på DALI protokollen med fokus på energi, komfort og arkitektoniske løsninger

  • Trådløse lysstyringssystemer baseret på Bluetooth Low Energy

  • Intelligente driverløsninger for LED lyssystemer

Vi opnår vores mål gennem kompetente og engagerede medarbejdere, der hver dag gør, hvad de kan, for at servicere vores kunder bedst muligt.

Vi har stor fokus på lager og logistik, således at vi - hurtigt og effektivt - kan levere de varer, vores kunder efterspørger.