Om Casambi


Casambi logo

Trådløse lysstyringssystemer baseret på Bluetooth

Casambi app på telefon med billede af lokalet


Timo Pakkala og Elena Lehtimäki havde den overbevisning, at smartphones og trådløse teknologier fundamentalt kan ændre den måde, vi interagerer med dagligdags ting på. På denne baggrund blev Casambi derfor grundlagt i 2011 af det finske makkerpar. Casambi løsningen er baseret på Bluetooth Low Energy, og denne blev udviklet på Nokia Research Center, hvor både Timo og Elena arbejdede. Derfor har Casambi haft den unikke fordel at kunne realisere potentialet ved Bluetooth Low Energy på et meget tidligt tidspunkt, og startede med udviklingen af løsningen, allerede før der var nogen Bluetooth Low Energy-enheder på markedet.

I dag - på mindre end 10 år - er Casambi helt klart markedsleder inden for moderne trådløse lysstyringssystemer baseret på Bluetooth Low Energy.

Vanpee er den eneste officielle forhandler af Casambi produkter i Danmark.

Når du køber Casambi hos os, får du samtidig teknisk support på dine produkter. Der sidder altid en medarbejder klar til at hjælpe dig, hvis du har problemer med opsætning eller programmering i Casambi app'en eller noget helt andet. 

For at kunne yde den bedste support og service har vores direktør Ken Røgen været på Casambis træningscenter i Espoo i Finland, hvor han har gennemgået en intensiv træning.

Dette har resulteret i en Casambi certificering, og er nu klædt godt på til at hjælpe vores kunder i alle situationer.

Du kan få en oversigt over produkterne i vores Casambi brochure.

Ken fra Vanpee holder hans Casambi certificeringer