Stilfulde og funktionsrige ILLUSTRIS paneler til DALI-styret belysning


25. august 2020

Hvide og sorte Helvar ILLUSTRIS paneler i forskellige designs


ILLUSTRIS fra Helvar er en serie stilfulde og funktionsrige paneler med avancerede lysstyringsfunktioner. Panelerne fås i glas eller plast og giver brugerne mulighed for at styre fire lysscenarier samt justere på lysstyrke og kelvingrad. Scenarierne indstilles nemt på hjulet og gemmes direkte på panelet.

Integreret Bluetooth-forbindelse giver mulighed for styring via en smartphone eller tablet med Helvars SceneSet app til iOS og Android.  

Med ILLUSTRIS er der minimal opsætning og løsningen fungerer ”ud af boksen” sammen med et DALI interface.

Skræddersyede paneler

ILLUSTRIS kan leveres som kundespecifikke og skræddersyede paneler, som kan designes helt efter eget ønske, så det passer til dine individuelle behov og præferencer. De skræddersyede paneler kommer i 23 farver med 18 varianter af layout, samtidig med at der er mulighed for at påsætte tilpasset tekst eller ikoner på knapperne.

Eksempler på layouts og farvepalette på Helvar ILLUSTRIS paneler


Velegnet løsning til hospitaler

ILLUSTRIS er en velegnet løsning til hospitaler og sygehuse, da glaspanelet er let at rengøre og tåler hyppig rengøring med flydende rengøringsmidler. Glaspanelet kan leveres med gummipakning og kan forsegles op til IP44.

Hjørnerne på panelerne er afrundede for at sikre hurtig og nem rengøring og betjening – selv i en fart.

Anvendelseseksempel: Hvidovre Hospital

Hospitalsgang
Læge holder stetoskop


Vanpee har leveret lysstyring til den nye tilbygning til Hvidovre Hospital. Løsningen inkluderer ILLUSTRIS paneler fra Helvar, som gør det muligt, at vælge forskellige scenarier samt skrue op og ned for belysningen.

Dette er en enkelt løsning til sundhedsområdet, hvor øget patientsundhed og velvære opnås, ved at give dem mulighed for let at vælge deres egne lysindstillinger. Læger og sygeplejesker kan også vælge de rigtige lysforhold til at støtte behandling og pleje af patienterne.

Klik her for at se mulighederne med ILLUSTRIS
Er du interesseret, kan du kontakte os på tlf. 44 85 90 00 for at høre nærmere. Du kan også se sortimentet her.