Rigshospitalet


Vanpee har af flere omgange leveret Helvar DALI lysstyring til Rigshospitalet bl.a. til forhallen samt til Rigshospitalets Teilumbygning som huser træningsfaciliteter og operationsstuer hvor læger og kommende kiruger kan træne forskellige færdigheder.

I Rigshospitalets Teilumbygning styres lyset af Helvar Digidim 905 og Helvar Digidim 910 routere. Der er monteret Helvar Digidim 320 PIR sensorer til detektering af tilstedeværelse samt Helvar Digidim 321 multisensorer for tilføjelse af dagslysregulering. Til betjening af lyset er monteret Helvar Digidim 444 mini inputmoduler bag fjedertryk.

Vanpee har leveret og programmeret Helvar DALI lysstyring til forhallen på Rigshospitalet. Her styres lyset af Helvar Digidim 905 og Helvar Digidim 910 routere. Til detektering af tilstedeværelse og dagslysregulering er monteret Helvar Digidim 321 multisensorer. Der er programmeret forskellige scenarier på anlægget. Derudover er lyset i venteområde programmeret med dagslysregulering i løbet af dagen og en fast indstillet belysning om natten. Spots til scenelys styres via en forprogrammeret iPad, hvor det er muligt at regulere samtlige spots eller hver af de 4 lysskinner.

Rigshospitalet set udefra om natten

Foto: Rigshospitalet

    

Anvendte produkter