Røschke Auto Trading


Udstillingsbiler hos autoforhandler
Konferencerum med mødebord og stole samt nedhængt armatur


Vanpee har i samarbejde med Light-Tech leveret Casambi lysstyring til Røschke Auto Trading i Hillerød. Firmaets 9 medarbejdere kan via Casambi app’en på deres smartphones justere lyset over egen arbejdsplads. Der er brugt antidark easy duo, som giver et rigtig godt lys med en meget høj CRI, som har stor betydning for at medarbejderen får lige præcis den lysmængde der ønskes.

Konferencerummet hos Røschke Auto Trading tjener både som frokoststue og møderum til daglige briefinger. Her er opsat nedhængt Light-Tech meterlys hvor der i armaturet er indbygget driver, dæmpermodul samt en Casambi ASD. Når der bliver afholdt møder eller konferencer kan man via sin smartphone justere på lysstyrken eller aktivere scenarier. Lyset over konferencebordet samt easy spots ved væggene kan styres individuelt og via tryk, hvor der også er sluk alt funktion.

Ved hovedindgangen er der anvendt en Casambi TED, hvor der er oprettet intervaller for hvornår lyset skal tænde og slukke. Casambi justerer her selv lyset i forhold til det naturlige dagslys, alt afhængigt af årstiden. Det er dermed en løsning hvor der er tænkt på det gode lys og samtidig har en god driftsøkonomi, hvilket er godt for både elregning og CO2-aftryk.  

Opgaven er udført i samarbejde med JBH el service og Light-Tech.

Anvendte produkter