Om Helvar


Helvar logo

Producent af lysstyringsudstyr og forkoblinger

Helvar udvikler, producerer og markedsfører lysstyringssystemer samt elektroniske forkoblinger til belysningsindustrien.

Virksomheden er grundlagt i 1921 og har hovedkontor i den finske by Karkkila, hvor også kompetencecenteret for forkoblinger er samlet. Lysstyringssystemerne udvikles og produceres i Dartford, England. Herudover har Helvar salgskontorer og repræsentanter overalt i verden.

Helvar fastholder en lang tradition som frontløber ved at sikre, at deres produkter er af højeste kvalitet, har førsteklasses tekniske egenskaber samt at de lever op til gældende lokale bestemmelser. 

Helvar er en af de stiftende medlemmer af Digital Illumination Interface Alliance (DiiA) – en global brancheorganisation, der arbejder på at standardisere DALI lysstyring.

     

Produkter fra Helvar

     

100 års innovation og lederskab

Helvar producerer intelligente og energibesparende belysningsløsninger. Intelligent belysning er essentiel for medarbejderes, kunders, besøgendes og patienters velbefindende... Helvars løsninger hjælper med at skabe smarte miljøer bygget til fremtiden, som problemfrit kan integreres med andre systemer f.eks. bygningsstyringssystemer (BMS). 

Helvars produkter anses for at være de bedste i klassen når det gælder pålidelighed, kompatibilitet og fleksibilitet. Med det omfattende udvalg af avancerede belysningsløsninger og komponenter, er Helvar uovertrufne, når det kommer til at spare energi og forbedre komfort og velvære. Fra at levere fjernovervågning og vedligeholdelse, til at bruge data til at forudsige energibesparelser eller til at sænke driftsomkostningerne ved at integrere med andre bygningssystemer, understøtter Helvars servicetilbud bygninger gennem hele deres livscyklus.

Helvar Oy Ab er i dag en af de globale ledere inden for intelligente belysningsløsninger og LED-armaturkomponenter, og leverer både kablede DALI løsninger samt trådløse løsninger. Helvars mission er at gøre hverdagens steder til lysere rum; rum der er funktionelle, intelligente og designet til fremtiden.

          

    Udvalgte kataloger og brochurer