Om Casambi


Casambi logo

Markedsleder inden for trådløse lysstyringssystemer baseret på Bluetooth Low Energy (BLE)

Casambi blev grundlagt i 2011 af det finske makkerpar Timo Pakkala og Elena Lehtimäki med troen på, at smartphones og trådløse teknologier kan ændre den måde, vi interagerer med hverdagsgenstande omkring os. Casambi løsningen er baseret på Bluetooth Low Energy (BLE), den avancerede trådløse teknologi, der som standard er indbygget i moderne smartphones, tablets og endda smarture. 

Casambi har en unik forretningsmodel, hvor de fungerer som en teknologi- og løsningsleverandør for deres partnere. Deres teknologi kan nemt integreres i armaturer, LED-drivere og endda LED-moduler, hvilket giver optimale løsninger med nem installation og minimalt behov for ekstra hardware og installationsomkostninger.

      

Produkter med Casambi

Revolutionerende trådløs lysstyring med BLE-teknologi

Bluetooth Low Energy blev udviklet på Nokia Research Center, hvor Casambis grundlæggere, Timo Pakkala og Elena Lehtimäki, arbejdede. De indså hurtigt, at denne avancerede trådløse teknologi havde potentiale til at forvandle lysstyring, men på det tidspunkt, var der endnu ingen BLE-enheder på markedet. Det stoppede dem dog ikke; de så muligheden og greb den. Gennem hårdt arbejde og innovation har Casambi etableret sig som de førende inden for moderne trådløse lysstyringssystemer baseret på BLE. De tilbyder en fantastisk brugeroplevelse, høj ydeevne og skalerbarhed - lige fra individuelle armaturer til store industrielle løsninger med cloud-baseret fjernbetjening, overvågning og datalogning.

Vanpee er officiel forhandler af Casambi produkter i Danmark. Når du køber Casambi hos os, får du samtidig teknisk support på dine produkter. Der sidder altid en medarbejder klar til at hjælpe dig, hvis du har problemer med opsætning eller programmering i Casambi app'en eller noget helt andet.