Helvar ActiveAhead


Kontorlokaler med trådløs Helvar ActiveAhead lysstyring


Helvar ActiveAhead er en intelligent løsning til trådløs lysstyring. Systemets unikke selvlærende egenskaber genererer løbende indsigt om brugerne via sensordata og kunstig intelligens (AI). 

ActiveAhead sørger for, at din bygning altid er et skridt foran. Den trådløse løsning styrer lyset på baggrund af brugernes adfærd og præferencer og systemet tilpasser sig, hvis der sker ændringer i brugen af rum og lokaler over tid. Systemet identificerer dine sædvanlige mønstre og ruter, og tænder automatisk lyset, mens du går. Med prædiktiv belysning kan lyset automatiseres, så det tænder før du ankommer.

ActiveAhead noder klargøres på fabrikken til at tilslutte sig samme netværk og løsningen fungerer derfor ud-af-boksen. Helvar ActiveAhead er derfor nemt at installere, konfigurere og vedligeholde. 

Helvar ActiveAhead er den perfekte løsning til kontorer, lagerbygninger, trappeopgange og parkeringskældre, hvad enten der er tale om nybyggeri eller renovering.

    

Fordele ved Helvar ActiveAhead

Kontor med trådløs Helvar ActiveAhead lysstyring
Tegning af kontor
Gangareal på kontor

Øget komfort

Trådløse ActiveAhead noder begynder at lære fra det øjeblik de tændes – og de stopper aldrig. Armaturer med Helvar ActiveAhead indsamler data fra egne sensorer samt fra omgivende armaturer. Grundet systemets intelligens forbliver lysstyrken optimal for brugeren og systemet tilpasser sig løbende eventuelle ændringer.

Hurtig og nem installation

Armaturer udstyret med ActiveAhead er nemme at installere. Der er ingen behov for ledningsføring, programmering eller konfiguration. Systemet justerer automatisk belysningen uden behov for manuel omkonfiguration. Hvis det ønskes, kan tilpasning og gruppering foretages via Helvars ActiveAhead™ app.

Energieffektive bygninger

ActiveAhead tager komforten til et helt nyt niveau samtidig med det giver betydelige energibesparelser.

Ud over at justere lyset på en forudsigelig måde, dæmper noderne lyset alt afhængig af hvordan lokalerne bliver brugt, hvilket sparer energi.

    

Vælg din opsætning

Det er nemt at vælge den rigtige opsætning til dit projekt. Baseret på rum- og armaturtype skal du vælge en node og den tilsvarende passende LED driver. Hvis det er nødvendigt vælges en sensor samt holder. Til rum som f.eks. mødelokaler kan tilføjes et trådløst panel.    

Helvar ActiveAhead node
Helvar LED drivere
Helvar ActiveAhead sensor

Vælg din node

ActiveAhead noder kommunikerer med hinanden via et Bluetooth mesh netværk og forudsiger, hvor der næste gang er brug for lys. En ActiveAhead node begynder at lære fra det øjeblik den tændes og stopper aldrig.

Vælg din LED driver

LED drivere fra Helvar er designet til energieffektiv og professionel belysning. Vælg mellem Freedom LED drivere eller DALI LED drivere. Hvis du vælger et DALI system, kan DALI armaturer tilføjes til et ActiveAhead netværk, så de bliver selvlærende og forudsigende. 

Vælg din sensor

ActiveAhead multisensorer er kompakte og kan nemt monteres inde i armaturet. Sensorerne er en kombination af en PIR sensor og en lyssensor og registrerer ændringer, som muliggør den unikke ActiveAhead selvlæring. 

Mere information om selvlærende Helvar ActiveAhead lysstyring