Om Legrand


Legrand logo

Ledningskanaler, kabel- og ledningsopmærkning - kort sagt, alt til elektrikeren med sans for kvalitet

Siden grundlæggelsen i 1904 har Legrand tilpasset sig markedsudviklingen og hvad der startede som et porcelænsværksted, er i dag en global specialist inden for elektrisk og digital bygningsinfrastruktur. 

Legrand Group har i dag omkring 32.000 ansatte og har repræsentanter i mere end 180 lande. Legrand Group ejer firmaer som bl.a. Bticino, Cablofil, Pass & Seymore, Planet Wattohm, Van Geel, Fael og mange flere. Ejerskabet af disse virksomheder gør Legrand Group til verdens største producent af afbrydere og stikkontakter, med en markedsandel på ca. 19%.

Vanpee forhandler bl.a. ledningskanaler, kabel- og ledningsopmærkning, ledningstyller og klemmer fra Legrand.

     

Udvalgte produkter fra Legrand

Specialist i elektriske og digitale infrastrukturer

Legrands oprindelse går helt tilbage til 1865, hvor der blev grundlagt et porcelænsværksted i Limoges - samme sted hvor Legrand Group's hovedkontor ligger i dag.

Legrand producerede porcelænsstel helt frem til 1949, hvor en brand ødelagde næsten alle værksteder, hvor der blev produceret porcelæn, hvilket satte en stopper for den del af virksomheden. Porcelæn var dog på dette tidspunkt ikke Legrands eneste forretningsområde. I 1919 blev virksomheden udvidet med en afdeling for elektrisk lavspændingsudstyr, som siden da har været et af deres hovedområder. 

Legrand tilbyder en lang række løsninger designet til at styre lys, energi, data og adgang i bygninger. Koncernens produkttilbud er særligt bredt med flere hundrede tusinde produkter i syv hovedkategorier: installationsmateriel, stærkstrømsmateriel, building systems, føringsveje, digital infrastruktur, UPS og løs el.

 • Hold styr på ledninger og kabler med ledningskanaler

  Opslidsede ledningskanaler holder styr på kabler og ledninger, og kan bruges i tavler og maskinanlæg.
  Læs mere om Legrands ledningskanaler

 • CAB3 klemme- og ledningsopmærkning

  Læs om vores sortiment at CAB3 klemme- og ledningsopmærkning fra Legrand.
  Se mere her

 • Legrand CAB3 sortimentskuffert

  I vores sortimentskufferter får du 90 stk. af hvert mærke og de fås i 0,5-1,5 mm² og 1,5-2,5 mm².
  Læs mere om sortimentskufferterne