Om CLS LED


Professionel LED-belysning

Lige siden virksomhedens grundlæggelse i 2002 har CLS LED været en pålidelig og stabil partner inden for professionel LED-belysning. Virksomheden har både hovedkontor og produktionsfaciliteter i Holland, hvilket giver fuld kontrol over kvaliteten og minimerer produktionstiderne.

CLS LED har stort fokus på kvalitet og ethvert belysningsarmatur, der forlader deres faciliteter, gennemgår omhyggelige test i 24 timer før afsendelse. Ved brug af komponenter i høj kvalitet er CLS-armaturer holdbare og pålidelige, hvilket afspejles i deres garanti, der strækker sig op til 5 år.

CLS LED udvikler løbende nye belysningsløsninger ved at bruge viden og erfaring fra de mange projekter inden for arkitektur, detailhandel, underholdning og museer.
    

      
    

Produkter der skiller sig ud

For CLS LED er belysning en kunst og derfor bruger virksomheden kun de bedste komponenter i deres armaturer. Sammen med en veldesignet køleplade og strømforsyning, er det muligt at opnå lange levetider med lidt til næsten intet tab af lysudbytte. Derudover er deres linser og reflekser af den bedste kvalitet.

CLS LED tilbyder deres armaturer i tusindvis af konfigurationer, selv i små mængder. Derfor indeholder deres omfattende produktportefølje løsninger til næsten alle tænkelige projekter.