Helvar Freedom


LED armatur


Intelligent trådløs lysstyring tilbyder fremragende tilslutningsmuligheder og fleksibilitet. Idriftsættelse og programmering sker hurtigt – hvis det overhovedet er nødvendigt. Trådløs lysstyring sparer derfor både tid og penge samtidig med, at brugerne er garanteret fremtidssikret belysning.

Trådløs lysstyring er baseret på mesh: et kommunikationsnetværk af enheder. I stedet for at data flyttes via en bus i en bestemt rækkefølge, kommunikerer hver enhed trådløst med andre enheder ved hjælp af mesh-teknologi såsom Bluetooth Low Energy (BLE). Dette sikrer funktion, selvom ét af forbindelsespunkterne svigter. Det er dermed en sikker og pålidelig løsning, der er nem at vedligeholde. 

Freedom LED drivere fra Helvar gør det muligt at styre LED belysning trådløst. Freedom driverne kan bruges sammen med Helvars eget ActiveAhead eller med trådløse lysstyringssystemer fra Casambi.

 

Helvar Freedom LED driver på armatur
Helvar Freedom node
Helvar Freedom sensor

Freedom LED driver

Freedom LED drivere holder dit LED modul i drift og sparer energi. Driveren tænder også for noden og Freedom sensoren. Freedom driverne fås som kompakte eller lineære fra 25W til 110W i 100mA til 1400mA. Freedom LED drivere op til 700mA leveres med indbygget software og stik til sensortilkobling. For Freedom LED drivere op til 1400mA skal bruges en Freedom node.

Freedom node

Freedom noden er intelligensen i systemet og indeholder den trådløse lysstyringssoftware. Den kommunikerer med Freedom LED driveren, andre Freedom noder samt enhver anden understøttet enhed i netværket. Noden kan placeres inden i eller uden for armaturet, hvilket sikrer den bedste forbindelse uanset armaturdesign og installationssted.

Freedom sensor

Freedom sense er en meget lille armatursensor til trådløs lysstyring. Den detekterer på to måder: PIR bevægelsessensoren detekterer bevægelse, mens lyssensoren konstant måler de omgivende lysniveauer og justerer lysstyrken automatisk. Sensoren er lille og kompakt og er derfor også super nem at installere.

     

Vælg din opsætning

Helvar Freedom er bygget på to grundlæggende armaturkomponenter: en Freedom node og en Freedom LED driver. Derudover skal der også bruges et forbindelseskabel mellem noden og driveren. Enhver Freedom LED driver fungerer med enhver Freedom node. For at tilføje intelligens og maksimere besparelser, kan tilføjes en valgfri Freedom armatursensor til detektering af tilstedeværelse.

Helvar Freedom LED driver
Helvar Freedom node
Helvar Freedom sensor

Vælg din Freedom LED driver

Vælg det bedste alternativ til dit armatur: SELV60 eller ikke-isolerende fra 25W til 110W i 100mA til 1400mA.

Vælg din Freedom node

Freedom noden fås med Helvars eget ActiveAhead eller med trådløs Casambi lysstyring.

Vælg din Freedom sensor

Freedom Sense er en bevægelses- og lyssensor, der både kan monteres inden i eller uden for armaturet.

Mere information om Helvar Freedom