Helvar Imagine 950 router


Helvar DALI-2 950 router

Imagine 950 routeren er en DALI-2 multimaster controller og er kompatibel med DALI-2 certificerede trykknapper, PIR- og dagslyssensorer m.m.

Imagine 950 routeren kan styre og forsyne op til fire DALI-2 netværk. Flere Imagine routere kan forbindes via en standard TCP/IP Ethernet forbindelse og programmering kan foretages via Helvars Designer software.

Hvorfor er en Helvar DALI-2 løsning det rigtige valg til dit projekt?

Imagine 950 routeren tilbyder en unik blanding af DALI-2 certificerede produkter, herunder styreenheder, sensorer, paneler, apps og gateways.

DALI-2 er en åben standard og Imagine 950 routeren er kompatibel med flere forskellige leverandører, hvilket giver fleksibilitet til at tilslutte forskellige fabrikater, både nu og i fremtiden.

DALI er billig at idriftsætte og installationen er nem. Digital systemkonfiguration betyder, at der ikke er behov for dyr kabelføring, hvilket reducerer den samlede pris. DALI har fri topologi, hvilket betyder, at det ikke er nødvendigt at følge et fast kabeldiagram. Styrelederne til de digitale signaler er uden polaritet (plus/minus), hvilket minimerer fejlkobling.

Nem installation

Imagine 950 routeren har en indbygget LCD-skærm, som gør det muligt at teste individuelle netværk og lysstyringer forud for programmeringen, for problemfri installation.

Routeren leveres med fire indbyggede DALI-netværk (sammenlignet med det ene DALI-netværk, der fås hos andre producenter), hvilket maksimerer antallet af forbindelser samtidig med at minimere installationstiden.

Det er let at fejlfinde – advarsel i realtid hjælper med at finde en hurtig løsning, hvis der skulle ske noget uventet. Dette sikrer nem vedligeholdelse af systemerne i hele deres levetid.

Når du vælger en Helvar Imagine 950 router, sparer du op til 75% af installationstiden, sammenlignet med lignende produkter fra andre leverandører.  

Skærm på Helvar DALI-2 950 router

   

Integration med BMS-systemer

Smarte bygninger er bygninger, der med succes kan integrere forskellige systemer og skabe en sammenkoblet, intelligent platform.

Med Imagine 950 routeren er det let at kommunikere med mange almindelige protokoller som f.eks. BACnet, OPC, TCP/IP, Rest API og Tridium Niagara.

Denne kommunikation muliggør ubesværet integration med bygningsstyringssystemer (BMS) og andre systemer, herunder VVS, persienner, sikkerhed, brand- og alarmsystemer, hvilket giver yderligere besparelser og optimering af smarte bygninger.

 

Illustration af Helvar systemintegration


Skalerbar løsning

Med Imagine 950 routeren kan du skabe det perfekte lysstyringssystem uanset størrelsen på projektet, hvad enten det er et enkelt rum, en etage, en hel bygning eller endda flere bygninger.

Imagine 950 løsningen er særdeles fleksibel og det er let at udvide lysstyringsanlægget. Fremtidige tilføjelser, ændringer og forbedringer af lysstyringsanlægget sker let, sammenlignet med traditionel belysning.

Billeder af diverse lysstyringsprojekter fra Vanpee

    

    

Mere information om Helvar Imagine 950 løsningen