JYSK arena  


JYSK arena i Silkeborg er en del af Søholt Idrætspark, som er et dynamisk og spændende idrætsområde med plads til mere end 2.600 tilskuere. Arenaen er hjemmebane for både Bjerringbro-Silkeborgs håndboldherrer og Silkeborg-Voel KFUM’s håndbolddamer.

Vanpee har i 2020 leveret og programmeret Color Kinetics DMX lysstyring i JYSK arena.

I arenaens indgangsparti, på stueetage samt førstesal er der opsat DMX armaturer. Lyset styres fra en iPlayer 3, som er en kompakt og kraftfuld controller, hvor man kan konfigurere samt styre lysshow og scenarier i DMX-installationer.

iPlayer 3 til styring af lysshow og scenarier

Vanpees teknikker har programmeret forskellige scenarier, som styres fra iPlayeren og et ekstra tryk installeret i arenaen. Belysningen på facaden og i indgangspartiet kan skifte farve, alt efter hvad der foregår i arenaen og lyset er programmeret, så det følger trappen. Når der er hjemmebanekamp kan indgangspartiet oplyses i holdets farver. Når man kommer gående eller kørende forbi arenaen vil man alt efter farven på indgangspartiet derfor vide hvad der foregår af arrangementer.

Der er programmeret følgende scenarier i JYSK arena:

  • Scenarie 1: Voel lys - Alt lyser grøn
  • Scenarie 2: BSH lys - Alt lyser meget mørkeblå (BHS spiller i sort)
  • Scenarie 3: Kamp lounge lys - Lyset i lounge området på 1. sal lyser lilla
  • Scenarie 4: SIF / DK lys - Alt lyser rød
  • Scenarie 5: Konference/Arrangement - Alt lyser lilla
  • Scenarie 6: Fest - Lyset løber fra den ene ende til den anden og retur, blinker og skaber en stemning
  • Scenarie 7: Teater Start - Grøn lyser konstant, lyset blinker i mange farver efter 10 min. og skifter til blå som lyser konstant, lyset blinker igen i mange farver efter 10 min. og skifter til rød, lyset blinker igen i mange farver efter 10 min. og går ud, efter 5 min. vendes der tilbage til Konference lys.
  • Scenarie 8: Teater Pause - blå lyser konstant, lyset blinker i mange farver efter 10 min. og skifter til rød, lyset blinker igen i mange farver efter 5 min. og går ud, efter 5 min. venders der tilbage til Konference lys.
Anvendte produkter