Fordelings- og gruppetavler


Samling af modulopbyggede Mi fordelingstavler


Vanpee forhandler et stort udvalg af fordelings- og gruppetavler til den professionelle elbranche.
Vores sortiment omfatter tavler i alle størrelser – lige fra mindre gruppetavler til store modulopbyggede fordelingstavler på helt op til 1000A.

De mindre gruppetavler er særlig velegnede til boliger hvorimod de større fordelingstavler med fordel kan bruges til bl.a. byggestrøm og industri. Læs mere om de forskellige tavler herunder.    

KV gruppetavler op til 63A

Udvalg af KV gruppetavler fra Hensel
Kv gruppetavle på grå betonvæg


Hensels KV gruppetavler er særlig velegnede til brug i erhvervsbygninger og industri. Gruppetavlerne fås også som vejrbestandige til installation i barske omgivelser eller udendørs installation.

Gruppetavlerne fås fra 3 til 54 moduler og kan bruges til montering af DIN-skinne komponenter op til 63A iht. DIN 43880.

Gruppetavlerne har en beskyttelsesgrad på IP54 eller IP65 og er fremstillet i termoplast, der som standard er halogen- og silikonefri. Tavlerne har en slagfasthed på IK8.


Kompakt og brugervenlig løsning

Hensels KV gruppetavler er en kompakt og brugervenlig løsning med gummimembraner eller udslagsblanketter til kabelindføring. Gruppetavlerne leveres som standard inklusive alle nødvendige dele såsom FIXCONNECT® klemmeteknologi for PE og N, kabelafdækning, sænkbare DIN-skinner med endestop til korrekt montering af udstyr, plomberbar transparent dør samt integreret tilbehørsskuffe.

Montering af terminaler i gruppetavle

Hurtig installation ved hjælp af FIXCONNECT® terminal teknologi

Montering af tavlekomponenter i gruppetavle

Masser af plads til montering og ledninger

Opmærkning af tavlekomponenter i gruppetavle

God plads til opmærkning

Integreret tilbehørsskuffe i gruppetavle

Integreret tilbehørsskuffe


Tavlerne er fremstillet i materialer af høj kvalitet og kan derfor bruges i krævende anvendelsesområder. Frontlågen er fremstillet i UV-beskyttende polykarbonat, som giver optimal beskyttelse af komponenterne. Det er muligt at plombere eller låse lågen med en nøgle.

    

Enystar fordelingstavler op til 250A

Fastgørelse af dør på fordelingstavle
Montering af tavlekomponent i fordelingstavle


Enystar fordelingstavler fra Hensel er særlig velegnede til indendørs og udendørs installation beskyttet mod vejrpåvirkning. Tavlerne kan derfor med fordel bruges i industrielle og kommercielle bygninger.

Tavlerne fås i fire forskellige størrelser og kan sammenbygges og kombineres i alle retninger, ligesom de også kan anvendes enkeltvis. Fordelingstavlerne er til montering af DIN-skinne komponenter op til 250A iht. IEC 61439-3. 

Med en beskyttelsesgrad på IP66 er fordelingstavlerne støvtætte og beskyttet mod vand. Tavlerne er fremstillet i polykarbonat og har en slagfasthed på IK8.

Sammenbyggelige tavler med dør

Enystar fordelingstavler kan frit kombineres og systemet kan derfor nemt tilpasses til forskellige installationer og behov. Tavlerne kan både placeres side om side og over for hinanden. I tilfælde af udvidelse eller ombygning af installationen, er det nemt at tilføje yderligere tavler.

Montering af afdækning på fordelingstavle

Kombinerbart system med døre

Tjek af tavlekomponenter i fordelingstavle

Nem adgang til komponenter

Låsning af dør på fordelingstavle

Mulighed for at tilkøbe lås

Montering og sammenbygning af fordelingstavler

Hurtig montering


Fordelingstavlerne fås i 270x180 mm, 270x360 mm, 270x540 mm og 540x360 mm.

Alle tavler leveres inklusive dør. Det er derfor let at betjene udstyret, da der er nem adgang til komponenterne. Hvis der skal monteres komponenter med forskellige installationshøjder, er det muligt at tilkøbe en påbygningsramme.

    

Mi fordelingstavler op til 1000A

Montering af ledninger i modulopbygget fordelingstavle
Sammenbygning af fordelingstavler


Hensels Mi fordelingstavler kan bruges til beskyttet udendørs installation og er særlig velegnede til hårde og udsatte miljøer som f.eks. havne, byggestrøm, landbrug, industri og slagterier.

Tavlerne fås i seks forskellige størrelser og kan sammenbygges og udvides i alle retninger, ligesom de også kan anvendes enkeltvis. Fordelingstavlerne er til montering af DIN-skinne komponenter op til 630A iht. IEC 61439-2. 

Fordelingstavlerne har en beskyttelsesgrad på IP65 og er derfor støvtætte og tåler samtidig kraftige vandstråler. Tavlerne er fremstillet i silikone- og halogenfri polykarbonat med en slagfasthed på IK8.

Modulopbygget system med mulighed for udvidelse

Mi er et modulopbygget system med mulighed for udvidelse i alle retninger og er den foretrukne løsning blandt industrikunder og tavlebyggere. Det er nemt at tilføje yderligere tavler ved udvidelse eller ombygning af installationen.

Udvalg af Mi fordelingstavler fra Hensel

Stort udvalg af fordelingstavler og tilbehør

Udslagsblanket fjernes på fordelingstavle

Kabelindgang via udslagsblanketter

Montering af tavlekomponent på montageplade

Installation af udstyr på montageplader eller DIN-skinner

Sammenbygning af Mi fordelingstavler

Sammenbygning af Mi fordelingstavler iht. IEC 61439-2


Fordelingstavlerne fås i 150x300 mm, 300x300 mm, 450x300 mm, 600x300 mm, 600x450 mm og 600x600 mm.

Tavlerne findes i to forskellige dybder på 170 mm eller 214 mm, hvilket gør det muligt at montere udstyr i forskellige højder. Derudover kan tilkøbes en påbygningsramme til fordelingstavlerne på 600x300 mm og 600x600 mm, som udvider dybden med 85 mm.

     

Gruppetavler til indbygning og påbygning

Vanpee forhandler gruppetavler til indbygning og påbygning, som er særlig velegnede til brug i boliger samt mindre installationer i f.eks. kontorlokaler. Gruppetavlerne fås i forskellige størrelser både hvad angår antal rækker og antal moduler.

Gruppetavlerne til indbygning kan indbygges i lette skillevægge eller andre typer af vægge med de medfølgende beslag. Tavlerne har reduceret dybde og fylder derfor langt mindre end en traditionel tavle.

Gruppetavlerne til påbygning er specialdesignet til brug i boliger og har flere innovative funktioner, der forenkler ledningsføringen og installationen. 

Gruppetavler til påbygning fra Noark

     

Mere information om fordelings- og gruppetavler