Om Doepke


Doepke logo

Producent af fejlstrømsbeskyttelse

Doepke fremstiller bl.a. fejlstrømsafbrydere (AC/DC), der er specielt velegnede til installationer med 3-fasede frekvensomformere.

Med kun få midler til rådighed, men med sprudlende energi og beslutsomhed, var grundlæggerne af Doepke med til at udvikle de første fejlstrømsafbrydere.

Siden grundlæggelsen i 1956 har beskyttelsesudstyr til elektriske installationer været en af hjørnestenene. Doepke har i dag et af de mest varierede og omfattende udvalg af fejlstrømsafbrydere - med fejlstrømsafbrydere til frekvensomformere som det helt klare kerneprodukt.

     

Produkter fra Doepke

     

Sikker brug af elektricitet

Doepke blev grundlagt i Norden, Tyskland i 1956 af forretningsmand Franz Doepke og ingeniør August-Wilhelm Engels. I 1950'erne udførte Doepke banebrydende arbejde inden for fejlstrømsbeskyttelse ved at udvikle, producere og sælge de første fejlstrømsafbrydere. Det var dog en vanskelig forretning i begyndelsen, da RCD'er hverken var særlig kendte eller obligatoriske i denne periode.

Med et mål om at gøre elektricitet sikker og beskytte liv, producerer Doepke i dag et stort udvalg af afbrydere og styreudstyr. Deres produkter bliver solgt i mere end 40 lande og Doepke har to datterselskaber i hhv. England og De Forenede Arabiske Emirater.

Vanpee forhandler et stort udvalg af produkter fra Doepke, herunder bl.a. fejlstrømsafbrydere i type B og type F samt fejlstrømsafbrydere med selvtest og fejlstrømsafbrydere til brug i ladestandere. Vi tilbyder også kombirelæer og maksimalafbrydere i type B fra Doepke.

        

    Udvalgte kataloger og brochurer