Casambi instruktionsvideoer

Vi har lavet en serie af instruktionsvideoer, der guider dig gennem de mange funktioner i Casambi app’en. Videoerne er skabt med fokus på at levere en omfattende vejledning, der viser de grundlæggende funktioner såvel som de mere avancerede muligheder i Casambi app’en.

I instruktionsvideoerne viser vi trin for trin, hvordan du programmerer din belysning i Casambi app’en. Dette giver dig en bedre forståelse af systemet og gør det nemt at tilpasse belysningen efter præferencer og behov. Vores Casambi instruktionsvideoer er korte og præcise, så du hurtigt kan se dem, hvis du skal have hjælp og vejledning, mens du er i gang med at programmere belysningen i Casambi app’en.

Sådan bruger du Casambi for første gang

Casambi app'en er designet til at være enkel og intuitiv uden at gå på kompromis med den funktionalitet, der er behov for i trådløse lysstyringssystemer. Casambi app'en kan downloades på Apple App Store eller Google Play Store. I denne video forklarer vi, hvad du kan forvente, når du bruger den for første gang. Vi gennemgår bl.a. hvordan du downloader Casambi app'en og opretter et nyt netværk.

6 min

Tilføj enheder til et netværk

I denne video viser vi, hvordan du tilføjer enheder til et netværk i Casambi app’en. Vi viser også hvordan du nemt kan ændre både lysstyrke og farvetemperatur på dine Casambi lyskilder.

2 min

Opret scenarier

Når du har tilføjet enhederne til dit netværk, kan du oprette forskellige scenarier. I denne video viser vi, hvordan du opretter scener samt hvordan du tilføjer enhederne til en scene.

2 min

Opret timer

Se hvordan du opretter en timer i Casambi app’en. I videoen gennemgår vi bl.a. hvordan du aktiverer en scene via en timer samt hvordan du ændrer tidspunktet for tænd og sluk af scenen.

2 min

Galleri: Styr lyset fra et billede

Se hvordan du bruger gallerifunktionen og lær hvordan du tilføjer billeder og belysninger. Gallerifunktionen er særlig velegnet, hvis du har en oversigt eller plantegning over et lokale med adskillige lyskilder.

2 min

Flyt enheder til et andet netværk

I denne video viser vi, hvordan du flytter enheder fra ét netværk til et andet i tilfælde af, at netværket er blevet slettet eller ikke er blevet delt. Vi viser hvordan du fjerner parringen og tilføjer enhederne til et nyt netværk.

3 min

Tilføj trådløst EnOcean tryk

Trådløse EnOcean tryk kan styre armaturer, scener mv. I videoen viser vi hvordan du tilføjer trådløse EnOcean tryk i Casambi app’en. Vi gennemgår hvordan du tilføjer det trådløse tryk via NFC chippen på din telefon.

1 min

Tilføj trådløst Xpress tryk

Lær hvordan du tilføjer et trådløst Xpress tryk i Casambi app’en. I videoen viser vi også hvordan du programmerer de forskellige knapper på Xpress trykket.

2 min

Tilføj trådløse sensorer

I denne video kan du se, hvordan du tilføjer trådløse sensorer til Casambi app’en. Vi viser hvordan sensorerne tilføjes samt hvordan de programmeres.

4 min

Opret animationer

Se hvordan du opretter en animation i Casambi app’en. I videoen gennemgår vi hvordan du opretter animationer med flere forskellige scener.

2 min

Styring af enheder

I denne video viser vi, hvordan du styrer forskellige enheder i Casambi app'en. Vi gennemgår de forskellige funktioner og viser hvordan du nemt justerer farvetemperatur, lysstyrke og RGBW.

4 min

Skift profil på enheder

Lær hvordan du skifter profilen på dine Casambi enheder. I videoen viser vi hvordan du fjerner parring af Casambi enheden og gennemgår hvordan du skifter profilen og tilføjer den til netværket igen.

3 min

Brugerstyring og adgange

I denne video viser vi hvordan du opretter brugere i Casambi app’en. Derudover gennemgår vi de forskellige adgange og brugere samt hvilke muligheder de forskellige har for styring af belysningen via app’en.

2 min

Opret scene med døgnrytme

Se hvordan du opretter en døgnrytmescene i Casambi app'en. Vi viser hvordan du opretter scenen og tilføjer en døgnrytmeprofil til denne. Derudover gennemgår vi, hvordan du kan justere og tilpasse punkterne på grafen.

2 min

Opret scene med dagslysstyring

I denne video viser vi, hvordan du opretter en scene med dagslysstyring i Casambi app’en. Vi gennemgår hvordan du måler luxværdien samt hvordan du tilføjer denne til sensoren og scenen med dagslysstyring.

3 min

Funktionsmåder i dagslysscener

Vi gennemgår de forskellige funktionsmåder i dagslysstyrede scener. I videoen forklarer vi forskellen på de forskellige funktionsmåder; grundlæggende (tændt / slukket), åbent loop, lukket loop og ekstern.

5 min

Send feedback til Casambi

I denne video viser vi, hvordan du sender en feedback-fil til Casambi, hvis der er noget der ikke fungerer som det skal og du har været i kontakt med Casambi support.

2 min