Om Noark Electric Europe


Noark logo

DIN-skinne komponenter af høj kvalitet med 5 års garanti

Noark Electric Europe er en global leverandør af elektriske lavspændingskomponenter, der udvikler, producerer og distribuerer DIN-skinne komponenter af høj kvalitet til en overkommelig pris. Noark tilbyder 5 års garanti på samtlige produkter.

Noark Electric Europe fik hurtigt medvind, da de i 2011 gik ind på det europæiske marked. Siden hen har de udvidet deres salgsnetværk, som i dag omfatter mere end 500 afdelinger i Europa, herunder Tyskland, Italien, Holland og Østrig med flere. Noark har regionale afdelinger i Shanghai, Prag og Los Angeles, og er en del af en koncern med mere end 25.000 ansatte.

Vanpee repræsenterer Noark i Danmark og vi forhandler et stort sortiment af bl.a. automatsikringer, fejlstrømsafbrydere (RCD), kombiafbrydere, sikrings- og lastafbrydere, maksimalafbrydere, kWh-målere og transientbeskyttelse med mere.

    

Produkter fra Noark

Garanti for kvalitet

Noarks produktionsanlæg er certificeret efter ISO standarderne og opfylder de højeste krav inden for kvalitetssikring og produktionskvalitet. Derudover opfylder Noark Electric Europe også CIG 023 fabriksinspektion, som tildeles af nationale certificeringsmyndigheder. Alle produkter fra Noark er derfor testet samt certificeret og er desuden dækket af fem års udvidet garanti.

Noark Electric Europe har investeret millioner af euro i egen produktudvikling og arbejder med de nyeste teknologier, hvilket sikrer høj kvalitet og innovative produkter.

         

    Udvalgte kataloger og brochurer