Om ELKO EP


ELKO EP logo

Ure, tidsrelæer og strømforsyninger med 5 års garanti

ELKO EP er en af verdens førende producenter af elektronisk udstyr til bolig- kontor- og industriel automation. ELKO EP har afdelinger i 14 lande verden over, men al udvikling og produktion foregår i deres lokaler i Holešov, Tjekkiet.

Vanpee er officiel forhandler af ELKO EP i Danmark og markedsfører bl.a. ure, tidsrelæer og stabiliserede strømforsyninger. 

   

Produkter fra ELKO EP

Kvalitetstestede produkter

ELKO EP er en innovativ tjekkisk producent af elektroniske enheder og med 30 års erfaring er de specialister inden for produktion af relæer, som de producerer mere end 200 typer af.

ELKO EP's produkter opfylder alle kravene i europæiske standarder. Virksomhedens produktionsfaciliteter er underlagt europæiske standarder og interne kvalitetstest. Produkterne gennemgår langtidsstresstest og ved kritiske parametre forsøger ELKO EP, at opnå højere værdier, så produkterne er immune over for ikke-standardiserede netværksfænomener og forkert installation. ELKO EP garanterer kvaliteten af deres produkter, ved at tilbyde 5 års garanti på hele sortimentet.

    

ELKO EP fabrik med medarbejdere foran
ELKO EP ure
ELKO EP produktionsfaciliteter