Psykiatriens Hus


Foto: Troldtekt A/S


Psykiatriens Hus på Marselisborg Centret hjælper mennesker med ambulante behov og er et samarbejde mellem Aarhus Kommune og Region Midtjylland, som har til formål at sikre en bedre sammenhæng mellem regionale og kommunale psykiatritilbud.

I indretningen af Psykiatriens Hus er der lagt vægt på det nære og behagelige. Vanpee har leveret et Helvar DALI lysstyringsanlæg til Psykiatriens Hus i Aarhus, som blev indviet i sommeren 2019.

Lyset styres af Digidim 910 routere, som er placeret centralt i tekniktavlen. Der er monteret en Digidim 498 relæenhed i tavlen til styring af lampeudtag. Til detektering af tilstedeværelse er monteret Digidim 320 PIR sensorer og for tilføjelse af dagslysregulering er installeret Digidim 321 multisensorer. Til betjening af lyset er afsat Digidim 444 mini inputmoduler bag fjedertryk og derudover er opsat en iPad touchskærmsløsning.

Vanpee har programmeret lyset med døgnrytme, hvor lyset skifter farvetemperatur i løbet af dagen for at efterligne de naturlige variationer i dagslyset.