Hinnerup Administrationsbygning


Foto: SIGNATUR Arkitekter ApS


Administrationsbygningen og Borgerservicecentret på Skovvej i Hinnerup blev i 2018 renoveret og ombygget, så der nu er lettere adgang for borgerne. Tidligere fremstod lokalerne mørke og trængte. Dette blev løst ved at åbne lokalerne op, så dagslyset er bedre fordelt i rummene. Derudover blev belysningen udskiftet til LED og der blev monteret LED-belysning i den eksisterende loftfrise samt nye væglamper, som skaber et indirekte lys og gør lokalerne lysere.

Vanpee har leveret og programmeret Helvar DALI lysstyring til administrationsbygningen i Hinnerup. Den nye belysning styres af Helvar Digidim 905 og Digidim 910 routere, som er placeret centralt i tekniktavlen. For detektering af tilstedeværelse og dagslysregulering er monteret Digidim 321 multisensorer og til betjening af lyset er afsat Digidim 444 mini inputmoduler bag fjedertryk.