Vanpee leverer Color Kinetics DMX lysstyring til JYSK arena i Silkeborg


17. juli 2020

Hos Vanpee er vi lige nu i gang med projekt JYSK arena i Silkeborg, hvor vi skal levere og programmere DMX lysstyring fra Color Kinetics.

JYSK arena er en del af Søholt Idrætspark, som er et dynamisk og spændende idrætsområde i rivende udvikling. Arenaen har plads til mere end 2.600 tilskuere og er hjemmebane for både Bjerringbro-Silkeborgs håndboldherrer og Silkeborg-Voel KFUM’s håndbolddamer.

JYSK arena er opstået efter en ombygning og udvidelse af Silkeborghallerne. Der er investeret 19 millioner kroner i den nye JYSK Arena som er gået til en udvidelse på 600 kvm, nye facader, gulve, tribuner, lys, teknik og storskærme.   

Vanpee er i gang med at levere Color Kinetics DMX-armaturer og -styring til arenaen i Silkeborg. I arenaens indgangsparti, på både stueetage og førstesal, opsættes DMX armaturer, hvor belysningen kan indstilles til at lyse i forskellige farver. Meningen er derfor, at glaspartiet i foyeren skal lyse op i både hjemmeholdets og modstanderholdets farver når der spilles kampe.

 

Se nedenstående billeder fra elinstallationerne i JYSK arena