×
×

Kundelogin

Husk mig
Glemt dit kodeord?
Ny kunde?

Vanpee har skabe fra Legrand - både standard stålskabe, rustfrie stålskabe og polyesterskabe.

Alle i et robust materiale og IP66, IK10.

  

15. oktober 2020

Marina polyesterskabe

 

Legrands Marina polyesterskabe er en serie vægmonterede skabe, som er særligt velegnede til ætsende miljøer, som fx. i den petrokemiske industri, fødevareforarbejdningindustrien, havnemiljøer m.m., idet de er modstandsdygtige over for korrosion, UV-stråler og saltholdige tåger. De er udført i glasfiberbehandlet polyester med dobbelt låsesystem og er ekstremt holdbare med en slagstyrke på IK 10. De fås både med og uden rude, og er komplet forsynet med monteringsbeslag til udstyr monteret direkte i bunden af skabet (skruer medfølger). Eventuelle montageplader kan tilkøbes. Kan endvidere udstyres med samme tilbehør som til Legrands Atlantic stålskabe.

 

Se hele sortimentet her

13. oktober 2020

Atlantic rustfri stålskabe

 

Legrands rustfri stålskabe er særdeles velegnede til brug i områder, der kræver et højt hygiejneniveau, som fx fødevareproducerende virksomheder, destilleringsanlæg, mejerier og industrikøkkener samt i områder med korrosive forhold som fx i den kemiske industri, farmaceutiske industri og raffinaderier.

Skabene er udført i 304L rustfrit stål med afrundede vendbare døre, med en tæthedsgrad på IP 66 og IK 10, hvilket er den højeste beskyttelse mod slag. Fås i størrelserne 300x200x160 mm op til 1400x800x400 mm. Forskellige Atlantic tilbehør kan tilkøbes, såsom monteringsplader, vægbeslag, kabelflanger, DIN-skinner m.m.

 

Klik her og se hele sortmentet på Atlantic rustfri stålskabe.

Vægbeslag

DIN-skinne

Kabelflange m/forskruning

12. oktober 2020

Atlantic stålskabe

 

Legrands standard stålskabe er alle inklusiv montageplade og leveres med lås. Der er flere modeller at vælge imellem, og kan derfor fås med eller uden vindue, med én eller to døre, og man kan vælge mellem lodret, vandret eller kvadratisk version. Alle døre er vendbare.
Farve: RAL 7035.

Der er mulighed for montering af forskellige typer af tilbehør, fx kabelindgange, DIN-skinner, vægbeslag m.m.


Klik her, og se hele sortimentet på Atlantic stålskabe.

 


Klik her og læs mere om stålskabene i brochuren

© Vanpee A/S