×
×

Kundelogin

Husk mig
Glemt dit kodeord?
Ny kunde?
30. juli 2020

Nu er den trådløse styring smeltet sammen med de fortrådede DALI løsninger

Som noget helt særligt forhandler Vanpee en trådløs DALI gateway fra Casambi, som integrerer Casambi med vores Helvar løsninger.

Lysstyring bliver gjort nemmere og smartere, da du nu trådløst kan styre dine Casambi armaturer med vores Helvar DALI routere.

Den trådløse DALI gateway fra Casambi kontrolleres via Bluetooth og skal blot tilsluttes på Helvar routerens DALI bus, hvorefter den registrerer Casambi styrede armaturer, lysdæmpere og vores Casambi E27 lyskilde.

Har du et område, hvor det ikke er muligt at trække DALI-bussen? Dette kan nu løses ved hjælp af den trådløse DALI gateway. Her kan man installere armaturer med Casambi enheder og styre disse trådløst fra Helvar routeren.

Én trådløs gateway kan håndtere 64 trådløse DALI adresser og fungerer derfor nøjagtigt som standard fortrådet DALI udstyr. Helvar DALI routeren opfatter altså de trådløse enheder som enhver anden DALI adresse.

Casambi's DALI gateway understøtter følgende funktioner:

  • Registrering af enheder og tildeling af adresser
  • Oprettelse af grupper og scener
  • DT6: Dæmpning
  • DT8: Tunable White, RGB og XY farver
  • DALI-2 sensor og switch support (kommer snart)
  • Support af D4i-dataformat (kommer snart)

Den trådløse gateway styres via Casambi app’en, som kan downloades i Apple App Store og Google Play Store.

 
29. juli 2020


For at kunne yde den bedste support og service på vores Casambi produkter, har vi hos Vanpee lavet en lang række instruktionsvideoer til vores kunder, hvor vi forklarer de forskellige funktioner i Casambi app'en.

Vi viser bl.a. hvordan du nemt kommer i gang med Casambi, tilføjer enheder, tryk og sensorer, styrer lyset og de forskellige enheder, samt hvordan du opretter scenarier og animationer.

Videoerne er korte og præcise, så du hurtigt kan se dem, hvis du skal have hjælp og vejledning, mens du er i gang med at programmere belysningen i Casambi app'en.

Hvis du ønsker at få adgang til video portalen, skal du blot skrive en mail til support@vanpee.dk, så sender vi link og password.
27. juli 2020


Timo Pakkala og Elena Lehtimäki havde den overbevisning, at smartphones og trådløse teknologier fundamentalt kan ændre den måde, vi interagerer med dagligdags ting på. På denne baggrund blev Casambi derfor grundlagt i 2011 af det finske makkerpar. Casambi løsningen er baseret på Bluetooth Low Energy, og denne blev udviklet på Nokia Research Center, hvor både Timo og Elena arbejdede. Derfor har Casambi haft den unikke fordel at kunne realisere potentialet ved Bluetooth Low Energy på et meget tidligt tidspunkt, og startede med udviklingen af løsningen, allerede før der var nogen Bluetooth Low Energy-enheder på markedet.

I dag - på mindre end 10 år - er Casambi helt klart markedsleder inden for moderne trådløse lysstyringssystemer baseret på Bluetooth Low Energy.

Vanpee er den eneste officielle forhandler af Casambi produkter i Danmark. Når du køber Casambi hos os, får du samtidig teknisk support på dine produkter. Der sidder altid en medarbejder klar til at hjælpe dig, hvis du har problemer med opsætning eller programmering i Casambi app'en eller noget helt andet. 

For at kunne yde den bedste support og service har vores direktør Ken Røgen og vores tekniske support på Casambi, Mikael Zoega Rasmussen, været på Casambis træningscenter i Espoo i Finland, hvor de har gennemgået en intensiv træning. Dette har resulteret i to Casambi certificeringer, og begge er nu klædt godt på til at hjælpe vores kunder i alle situationer.

© Vanpee A/S