Søren Stage Madsen er ny salgschef hos Vanpee


 

Mandag den 6. september 2021 havde vi fornøjelsen at sige velkommen til Søren Stage Madsen som salgschef hos Vanpee A/S. Søren vil få det overordnede ansvar for salg og løsninger af lys og lysstyring primært gennem rådgivere, installatører og grossister.

Mange kender Søren fra Højager Belysning, hvor han har været ansat i 31 år, heraf de sidste 11 år som projektchef. Med en teknisk baggrund som elektriker med speciale i styring har vi fået ansat en kapacitet, som vi glæder os fantastisk meget til at arbejde sammen med.

Søren har mange talenter, som han flittigt gør brug af i sin fritid. Igennem de sidste 40 år har han rejst landet rundt som musiker til alle slags fester og receptioner. Sammen med sin hustru Charlotte ejer han et Bed & Breakfast under navnet Samsø by Stage, tidligere Nordby Kro, som i det daglige drives af hustruen. Når tiden tillader det, underholder Søren gæsterne på stedet med sang og musik.

Kontakt endelig Søren, hvis du har brug for råd og vejledning inden for lysstyring på tlf. 2440 9061 eller send ham en mail på ssm@vanpee.dk.