×
×

Kundelogin

Husk mig
Glemt dit kodeord?
Ny kunde?

Opdatering på situationen omkring Corona og vores forholdsregler

Du kan her holde dig opdateret om de forholdsregler vi har taget jf. regeringens og sundhedsstyrelsens anbefalinger i forbindelse med COVID-19. Siden vil løbende blive opdateret, hvis der sker ændringer.

Opdatering d. 24. marts 2020

I gårsdagens pressemøde meldte regeringen ud, at restriktionerne og nedlukningen af store dele af Danmark, i forbindelse med COVID-19, bliver forlænget yderligere 14 dage, gældende til og med 2. påskedag d. 13. marts 2020.

Vi følger altid de til tider gældende anbefalinger og retningslinjer og derfor vil nedenstående forholdsregler gælde yderligere 14 dage. 

Opdatering d. 12. marts 2020

Vanpee tager den nuværende situation i Danmark alvorligt og følger myndighedernes opfordring til at begrænse smittefaren.

Vi holder telefoner i supporten og projektafdelingen åbent som normalt, men en del af vores medarbejdere vil arbejde hjemmefra fra d.d. og 14 dage frem indtil videre. Alle eksterne sælgere vil arbejde hjemmefra og vil være på mail og telefon. Du kan finde kontaktinformationer på alle medarbejdere her, hvad enten det er salg, support eller projekt.

Vi har ikke oplevet leveringsproblemer fra vores leverandører og sender varer ud som normalt, men holder øje med situationen og melder ud, hvis dette skulle ændre sig.

Alle vores medarbejdere er stadig til rådighed, uanset hvor vi arbejder fra og vil gøre alt vi kan for at vores kunder og samarbejdspartnere kommer til at mærke mindst muligt til de forholdsregler vi har taget jf. Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

© Vanpee A/S