×
×

Kundelogin

Husk mig
Glemt dit kodeord?
Ny kunde?

Vanpee inviterer til Energiforum 2020 på Hotel Nyborg Strand

30. januar 2020

Det skorter ikke på de store visioner i disse år. Verdens udfordringer erkendes nu, og lysten til at udstikke en kurs og bakke op om de nødvendige handlinger fornemmes mange steder. Men der er stadig lang vej igen. Vi er faktisk kun knap begyndt. Omstillingen til mere bæredygtighed i byggeriet og i bygningsdriften, omstilling til grøn energi og reduktion af energiforbruget vil fortsat kræve en indsats på mange niveauer. Fra beslutningstagere til det tekniske personale – alle har vi et ansvar for at træffe de rigtige beslutninger i vores hverdag samt påvirke, hvor vi kan.

Vanpee er klar til at tage del i den omstilling og deltager derfor endnu engang på Energiforum Danmarks konference Energiforum 2020. Sammen med de øvrige medlemmer af Energiforum Danmark vil vi bidrage til, at viden om ny teknologi, nye metoder og eksempler på modige projekter bliver udbredt til så mange som muligt.

Gode rammer for faciliteret erfaringsudveksling er et af kendetegnene for Energiforum Danmarks arrangementer, og vi er derfor glade for at kunne invitere vores kunder og samarbejdspartnere til Energiforum 2020.

Konferencen afholdes på Hotel Nyborg Strand den 3. og 4. marts 2020.

Mere detaljeret information om programmet og priser for deltagelse i arrangementet kan du læse om i konferenceprogrammet.

Som noget nyt kan vi tilbyde gratis deltagelse onsdag den 4. marts kl. 12.00 til 15.00, hvis du ikke ønsker/har mulighed for at deltage begge dage.

Du kan tilmelde dig direkte på Energiforum Danmarks hjemmeside på dette link: https://www.energiforumdanmark.dk/kursusoversigt/3-4-marts-energiforum-2020/ eller tilmelde dig hos os på info@vanpee.dk.

© Vanpee A/S