NYHED! Vanpee kan nu tilbyde egne armaturer med indbygget trådløs styring


19. oktober 2020

 

Det er ingen hemmelighed, at markedet for belysningsstyring har udviklet sig hen mod løsninger, der integrerer styring og belysning. Vanpee har derfor taget et drastisk skridt for at følge med denne udvikling og kan nu tilbyde et energieffektivt LED-armatur med indbygget trådløs styring.

Det er en stor fornøjelse for os at præsentere denne nye fleksible løsning, der løfter barren for fremtidens lysstyring. Løsningen er bygget på vores mange års erfaring inden for intelligent lysstyring samt vores ønske om at kunne levere produkter i god kvalitet.

Nem installation

Løsningen er et yderst fleksibelt lysstyringssystem, som er nemt at anvende og nemt at installere. Der er ingen behov for at trække nye kabler. Armaturerne sættes blot op og tilsluttes 230V og så fungerer det.

Enkelt og rent design

Armaturerne indbygges i loftet og med sit enkle kvadratiske design og rene linjer, er det et sikkert design­valg, der tager sig flot ud i mange forskellige slags rum.

Mange anvendelsesområder


Løsningen kan let tilpasses den nye indretning og dette er en stor fordel i forbindelse med renoveringsop­gaver og energioptimeringer og her vil armaturerne derfor være den perfekte løsning. Armaturerne kan anvendes en række forskellige steder og er særligt velegnede til kontorer, mødelokaler, fællesrum, klasse­lokaler, butikker, gangarealer, parkeringshuse og lagerlokaler.

Hvad enten det er et enkelt rum eller en hel bygning, så har vi den rette løsning. Der er store muligheder for tilpasning og systemet kan nemt udvides.

Energibesparende løsning

Armaturerne fås med og uden indbygget sensor og disse kan nemt kombineres. Hvis du f.eks. har et klasseværelse, hvor der skal sidde 6 armaturer, kan to af dem være med indbygget sensor og de resterende uden. På den måde sikres, at hele lokalet er afdækket.

De indbyggede sensorer registrerer tilstedeværelse, sådan at der kun er lys, der hvor det er nødvendigt. Det er derfor en særdeles energibesparende løsning. Derudover er der indbygget dagslysregulering i armaturerne og lysstyrken justeres derfor i forhold til dagslysindfaldet i lokalet.

To forskellige styringsmuligheder

Armaturerne fås med Helvar ActiveAhead eller med Casambi.

ActiveAhead armaturerne har indbygget intelligens og er derfor selvlærende. Systemet tager udgangs­punkt i forudseende detektering og ved hele tiden hvilken vej folk bevæger sig hen. Lyset vil derfor tænde, inden man træder ind i lokalet. Da ActiveAhead armaturerne er selvlærende, er der ingen behov for pro­grammering.

Casambi armaturerne har indbygget Bluetooth og vil danne trådløst netværk med andre Casambi enheder. I større installationer er dette armatur den optimale løsning, da der er store muligheder for valg af tilbehør, såsom Casambi relæer, sensorer, tryk og paneler.  

 

Læs mere om armaturerne i vores brochure og husk at følg med på vores LinkedIn og Facebook hvor vi i løbet af ugen vil fortælle meget mere om de nye armaturer og forskellige løsninger.