Intelligent lysstyring – hurtigt og nemt


29. april 2020

 

RoomSet fra Helvar er en standalone løsning, som gør det hurtigt og nemt at installere, opsætte og konfigurere belysningen. RoomSet er derfor en ideel løsning til f.eks. kontorer, klasseværelser og mødelokaler.

Med en 331 multisensor som udgør kernen i installationen, sparer løsningen også masser af energi.

Nem installation og opsætning

RoomSet er forprogrammeret og installationen er derfor hurtig og nem. Når RoomSet tændes, finder den automatisk alle sensorer, inputmoduler og DALI-armaturer.

RoomSet styres nemt via en brugervenlig Bluetooth app, som kan downloades til Android tablets i Google Play. Samtlige enheder er forbundet til en DALI-linje og belysningen konfigureres direkte i app’en. De forskellige enheder kan flyttes ved at trække og slippe enhederne, til hvor du har brug for dem.

Du kan enten hente én af de forudoprettede skabeloner i app’en eller selv oprette en ny. Hvis du arbejder med større projekter, hvor der skal opsættes mange rum, er der mulighed for at kopiere layouts. Det er muligt at copy paste både lyskonfigurationer samt hele grupper og rum. RoomSet sparer dig derfor både tid og penge.

3-i-1 løsning

RoomSet er en 3-i-1 løsning og indeholder følgende:

  • 331 multisensor
  • 407 DALI-strømforsyning
  • Scenariepanel eller 444 inputenhed.

RoomSet fås i to varianter – RoomSet Standard og RoomSet Scenes.

RoomSet Standard leveres med et 444 miniinput modul til montering under f.eks. Fuga fjedertryk eller IHC 4-tryks modul.

RoomSet Scenes leveres med et DALI-scenariepanel med 7 knapper – 4 scenarier, op og ned samt sluk. Den kan dog også fås med et panel til styring af TW DALI type 8.

Hurtig konfiguration i RoomSet app'en

Klik her for at se videoen fra Helvar, som viser hvor nemt det er at installere, opsætte og konfigurere RoomSet. Har du nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på info@vanpee.dk eller tlf. 44 85 90 00.