Konkurrencebetingelser


Konkurrencen afholdes af Vanpee A/S som drives af:

Vanpee A/S
Gammelager 15
2605 Brøndby

CVR-nr.: DK-25695801

Konkurrencen er ikke på nogen måde tilknyttet, administreret, godkendt eller sponsoreret af det medie hvorpå den afholdes; f.eks. Facebook, LinkedIn el. lign.

Ved spørgsmål om konkurrencen rettes henvendelse til Vanpee A/S på følgende e-mail adresse: info@vanpee.dk

Præmier

I konkurrencen udloddes 1 præmie til en samlet værdi af 2799 kroner (DKK)

Vinderen vil få sin præmie tilsendt pr. pakke/brev. Der sendes kun indenfor Danmarks grænser.

Deltagelse i konkurrencen

Du deltager i konkurrencen ved at følge instruktionerne, som gives i den opdatering, der linker til nærværende konkurrencebetingelser.

For at deltage i konkurrencen skal du være minimum 18 år gammel og være bosiddende i Danmark.

Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget.

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidig, at Vanpee A/S må offentliggøre dit navn og by på de medier, som Vanpee A/S normalt benytter, hvis du vinder.

Den præcise måde at deltage på finder du i den opdatering, hvori der linkes til disse betingelser. Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Vanpee A/S sig ret til at udelukke deltagere fra konkurrencen.

Tidsforløb

Konkurrencen slutter d. 20/06/2021 kl. 10.00. Vinderen vil blive trukket d. 21/06/2021 kl. 10.00 - vinderen kontaktes direkte.

Besked til vinderen

Vinderen kontaktes direkte ved hjælp af den mail, der er angivet ved deltagelse i konkurrencen.

Hvis vinderen ikke indenfor 2 dage efter at have fået besked, har henvendt sig, forbeholder Vanpee A/S sig ret til at trække en anden vinder.

Det er vinderens ansvar at sikre, at kontaktoplysninger er synlige for for offentligheden - herunder Vanpee A/S medarbejdere. Det er ligeledes vinderens ansvar at tjekke beskedanmodninger og spamfilter, hvor en besked fra Vanpee A/S kunne tænkes at gemme sig.

Vanpee A/S kan ikke på nogen måde holdes ansvarlig for eller udsættes for krav om kompensation som følge af, at en anden vinder udtrækkes, fordi den første vinder ikke opdager en besked om gevinst.

Brug af oplysninger

Eventuelle oplysninger du afgiver ved din deltagelse i konkurrencen vil ikke blive afgivet til 3.-part. Oplysningerne vil blive brugt til at kontakte dig i forbindelse med konkurrencen.